18/1/2024 | Løgismose i Netto
Kartoffelsalat med linser, spinat og pesto
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose pesto verde
- 400 g kartofler gerne nye danske, når det er sæson
- 2 dl linser beluga eller anicia
- 75 g babyspinat
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Vask kartoflerne grundigt og læg dem i en gryde. Overhæld med vand, så kartoflerne akkurat er dækket. Tilsæt en passende mængde salt, så vandet smager af havvand. Bring vandet i kog, og skru derefter ned for varmen, så vandet simrer. Tilbered kartoflerne i ca. 10 minutter. Tjek kartoflerne med en kødnål eller skarp urtekniv – der skal ikke være modstand. Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække færdigt i vandet.
Step 2
Kog imens linserne efter anvisning på pakken. Afkøl både linser og kartofler inden anretning.
Step 3
Bland kartofler, linser og spinat med grøn pesto og anret salaten på et fint fad. Nyd salaten, som den er, eller servér som tilbehør til plantedeller eller kylling.
Andre forslag
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Pasta med grillede artiskokker
Vi holder så meget af det – det italienske køkken. Her er grundstenene nøje udvalgte råvarer, det...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Friteret pighvar med persillepuré, bønner og kålskud
Fisk hører ikke kun sommeren til – og nu hvor den danske Bocuse d’Or kandidat Sebastian ynd...
Grillspyd med kødboller og couscoussalat
Grillede kyllingekødboller på spyd og en klassisk couscoussalat er en skøn og nem aftensmad, når ...