Konditorens vaniljecreme
Ingredienser
- 3 dl Løgismose sødmælk
- 20 g maizena
- 50 g sukker
- 20 g æggeblommer (ca. 1 stk.)
- 1 stk vaniljestang kornene herfra
Sådan gør du
Step 1.
Rør resten af ingredienserne sammen i en skål. Når mælken koger røres 1/3 af mælken sammen med æggeblandingen. Tilsæt æggeblandingen i gryden med resten af den varme mælk og kog blandingen igennem. Cremen hældes i en skål, der dækkes med film og sættes i køleskabet indtil du skal bruge den.
Tip
Sørg for at filmen slutter helt tæt med vaniljecremen, så der ikke dannes skind på toppen.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...