Kyllingepostej
Med bacon og hasselnødder
Ingredienser
- 300 g kyllingelever
- 200 g hakket flæsk
- 150 g bacon
- 1 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 2 kviste frisk timian
- 1 kvist frisk rosmarin
- 4 spsk Løgismose hvedemel
- 2 stk æg
- ¾ dl Løgismose piskefløde
- ¾ dl Cognac
- 100 g hasselnødder uden skal
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hak kyllingeleveren fint, og skær baconen I små tern. Bland lever og bacon med det hakkede kød.
Step 2.
Hak løg, hvidløg og krydderurter fint, og kom det i kødblandingen sammen med melet, salt og peber.
Step 3.
Rør æggene i ét ad gangen og tilsæt til sidst fløde og cognac.
Step 4.
Hak hasselnødderne groft og vend dem i blandingen, og kom den i en smurt form med låg, og bag ved 200 °C i ca. 1 time og 15 minutter.
Step 5.
Server kyllingepostejen kold, gerne dagen efter, hvor den kan skæres I skiver.
Andre forslag
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Fynsk rygeostsalat
Rygeost er for nogle, især mange yngre, en glemt råvare – desværre, for dens syrlige, milde og røged...
Æggesalat
Cremet og lækkert på frokostbordet
Karrysild
Klassikeren på det veldækkede frokostbord.
Stegte kryddersild med æble og tomat
Sild til julefrokosten.