31/10/2022 | Løgismose i Netto
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- Løgismose smør eller stegt kyllingefedt til brødet
- 2 stk Løgismose kyllingebryster eller kød plukket fra en hel kogt Løgismose kylling
- 1 dl Løgismose rygeost
- 1 spsk grovkornet sennep
- 100 g Løgismose syltede perleløg
- 2 stk Løgismose syltede drueagurker
- Frisk peberrod
- Karse
Sådan gør du
Step 1
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem i smør og lidt krydderurter i 10-15 minutter, afhængig af størrelse.
Step 2
Dræn perleløg, og steg dem på panden, hvor kyllingebrysterne blev stegt. Steg perleløg til de karamelliserer let.
Step 3
Bland rygeost og sennep.
Step 4
Smør fedt på brødet, skær kyllingebryst i tynde skiver og kom på brødet, top med en god klat rygeostcreme, perleløg og drueagurker. Pynt med karse og friskhøvlet peberrod efter temperament.
Andre forslag
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...