Æggesalat
Cremet og lækkert på frokostbordet
Ingredienser
- 4 stk æg
- 2 spsk mayonnaise
- 4 spsk Løgismose skyr naturel
- ½ tsk hakket rødløg
- ½ stk æble
- 1 tsk karrypulver
- 1 fed finthakket hvidløg
- Lidt brøndkarse
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Kog æggene i 10 min. og afkøl dem.
Step 2.
Rør skyr, mayonnaisen, karry, hakket hvidløg, salt og peber sammen i en skål.
Step 3.
Pil æggene, pil rødløg, æble og skær det hele i tern. Rør det ned i cremen.
Step 4.
Smag til med salt og peber en sidste gang, og serveres med brøndkarse og løg ringe på toppen.
Andre forslag
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Fynsk rygeostsalat
Rygeost er for nogle, især mange yngre, en glemt råvare – desværre, for dens syrlige, milde og røged...
Kyllingepostej
Med bacon og hasselnødder