17/10/2024
|
Magasin 6 2024,Løgismose i Netto
Løgismose kokkens opskrift på berberiand
Her får du Løgismose kokkens opskrift på den perfekte andesteg af frilandsberberiand. En opskrift der giver mørt, saftigt kød og sprødt skind.
Opskriften du gerne vil gentage år efter år!
Ingredienser
- 1 Løgismose frilandsberberiand
- 3 æbler
- 6 kviste timian
- 4 skalotteløg
- 1 pose Løgismose økologiske Agen svesker
- 1½ liter vand
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1
Tjek anden for fjer udvendigt, og tag indmaden ud. Skær gump og vingespidser af, og læg dem i bunden af en let smurt bradepande med en rist ovenpå.
Step 2
Skær æbler og løg i grove tern, og vend dem sammen med svesker, timian, salt og peber. Kom fyldet i anden, og luk med kødnåle.
Step 3
Tør anden af med køkkenrulle, og gnub skindet med generøse mængder havsalt. Læg anden på risten med brystet opad, og stil den i en forvarmet ovn ved 230 °C varmluft i 30 min., til skindet er gyldenbrunt. Hold øje, og vend eventuelt anden undervejs.
Step 4
Skru ned til 160 °C, og hæld 1,5 l vand i bradepanden. Lad anden stege videre i ca. 1 time og 15 min. Skru derefter ned til 130 °C, og steg i yderligere 30 min.
Step 5
Tag anden ud, og lad den trække 20-30 min., før den skæres ud. Giv eventuelt anden, med brystsiden opad, 4-5 min. ved ovnens grillfunktion lige inden udskæring for at gøre skindet sprødt igen.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...