Passionsfrugtsirup
Brug passionsfrugtsiruppen i kager, drinks eller på dit yndlingssurmælksprodukt om morgenen.
Ingredienser
- 85 g hvidvin
- 55 g hvidvin
- 25 g glukose
- 200 g passionsfrugtsaft (ca. 12 passionsfrugter)
- 450 g sukker
- 1 stk stor vaniljestang
Sådan gør du
Step 1.
Kog de 85 g hvidvin ind til det halve.
Step 2.
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og tilsæt både vaniljekorn og -stang til den reducerede hvidvin, sammen med glukose, passionsfrugtsaft og sukker og bring det hele i kog.
Step 3.
Når siruppen er kogt ind til 1/3 tilsættes de resterende 55 gram hvidvin. Siruppen sigtes og hældes på en skoldet flaske.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...