1/6/2023
|
Løgismose i Netto
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet at grille frugt?
Foruden de fine grillstriber får ferskner en let sødme, når de grilles. En sødme, der får modspil fra rucolaens let bitre noter og som afrundes af den let salte, milde og cremede smag fra øko salatost.
Ingredienser
- 4 ferskner
- 1 bøtte Løgismose salatost i tern
- 50 g skyllet Rucolasalat
- 25 g ristede pinjekerner
- Lidt frisk estragon
- ½ citron
- Løgismose ekstra jomfruolivenolie
Sådan gør du
Step 1
Skær ferskner i kvarte og vend dem i olie, groft salt og peber. Grill dem godt på alle sider, men uden at de bliver for bløde.
Step 2
Marinér ferskner i citronsaft, olivenolie og hakket estragon.
Step 3
Anret på et fad med rucola og afslut med smuldrede salattern og ristede pinjekerner.
Tip
De grillede ferskner vendes i en vinaigrette med estragon – for estragon kan meget andet end at være smagsgiver i en bearnaise. Den friske urt fremhæver salatens andre smage og er samtidig en smagsgiver i sig selv, som bidrager med friskhed, aroma og en anisnoter.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...