Sandwichboller
Ingredienser
- Sandwichboller
- 5 dl vand
- 350 g hvedemel
- 350 g fuldkorns-speltmel
- 1 dl yoghurt naturel
- 50 g sesam
- 20 g salt
- 15 g gær
- 10 g sukker
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland alle ingredienser sammen med en gaffel eller på maskine til en tyk grød.
Stil dejen overdækket på køl til dagen efter.
Varm ovnen til 250 °C varmluft.
Form klatter af dej med en stor ske, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag bollerne i ca. 16 min., til bollerne lyder hule når de bankes let på bunden.
Andre forslag
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder med vores yndlingsopskrift på de små krydrede, søde ka...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Æbleskiver med kærnemælk og vanilje
Æbleskiver hører sig helt og holdent til, når vi lader julefreden sænke sig med et varmt og krydr...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...