Skalstegt solomillo
Ingredienser
- 1 stk Solomillo Bellota Iberico
- Havsalt
- 1 stk citron
- God olivenolie
- Friskkværnet peber
- 3 skiver godt brød , gerne daggammelt
Sådan gør du
Step 1.
Solomillo betyder mørbrad. Solomillo fra sortfodsgrisen er magert og mørkere end man sædvanligvis ser. Smagen er dyb, intens, rig og ren, som kun dyr der har levet udendørs hele deres liv med naturligt foder, smager.
Step 2.
Brun kødet hurtigt på alle sider, sæt det i køleskabet 5 minutter og skær det i tynde skiver som krydres med flagesalt, friskkværnet peber, citronsaft og god olivenolie.
Step 3.
Rist brødet.
Tip
Servér som en forret eller snack.
Andre forslag
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...