1/1/1970 |
Skalstegt solomillo
Ingredienser
- 1 stk Solomillo Bellota Iberico
- Havsalt
- 1 stk citron
- God olivenolie
- Friskkværnet peber
- 3 skiver godt brød , gerne daggammelt
Sådan gør du
Step 1.
Solomillo betyder mørbrad. Solomillo fra sortfodsgrisen er magert og mørkere end man sædvanligvis ser. Smagen er dyb, intens, rig og ren, som kun dyr der har levet udendørs hele deres liv med naturligt foder, smager.
Step 2.
Brun kødet hurtigt på alle sider, sæt det i køleskabet 5 minutter og skær det i tynde skiver som krydres med flagesalt, friskkværnet peber, citronsaft og god olivenolie.
Step 3.
Rist brødet.
Tip
Servér som en forret eller snack.
Andre forslag
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Kammusling i en symfoni af butternut squash. Stegt, syltet, bagt og pureret bliver den gode og sæson...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin