31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Snegle med sprøde croutoner
Ingredienser
- 2 dåser franske snegle , kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 200 g Løgismose smør
- 4 kviste estragon
- 4 kviste persille
- 4 fed hvidløg
- 75 ml pastis alt efter temperament
- 2 skiver daggammelt brød
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Hak estragon, persille og hvidløg fint. Rør krydderurter og hvidløg sammen med smør, og smag til med pastis, salt og peber.
Step 2. Dræn sneglene for væske, og læg dem i en kasserolle eller en ildfast skål. Dæk sneglene med smørblandingen, og bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.
Step 3. Pluk brødet i rustikke stykker, og steg stykkerne gyldne i olivenolie.
Step 4. Anret sneglene med de sprøde croutoner, og dryp evt. med en smule frisk pastis inden servering.
Tip
Franske snegle kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...