31/1/2022 | Magasin 1 2022
Snegle med sprøde croutoner
Ingredienser
- 2 dåser franske snegle , kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 200 g Løgismose smør
- 4 kviste estragon
- 4 kviste persille
- 4 fed hvidløg
- 75 ml pastis alt efter temperament
- 2 skiver daggammelt brød
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Hak estragon, persille og hvidløg fint. Rør krydderurter og hvidløg sammen med smør, og smag til med pastis, salt og peber.
Step 2. Dræn sneglene for væske, og læg dem i en kasserolle eller en ildfast skål. Dæk sneglene med smørblandingen, og bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.
Step 3. Pluk brødet i rustikke stykker, og steg stykkerne gyldne i olivenolie.
Step 4. Anret sneglene med de sprøde croutoner, og dryp evt. med en smule frisk pastis inden servering.
Tip
Franske snegle kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Andre forslag
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det e...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...