30/6/2023
|
Magasin 2 2023
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver masser af smag til retten. Buon appetito!
Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 4 fed hvidløg
- 500 g Spaghetti fra Cascina San Giovanni
- 1 glas tomatsauce fra Cascina San Giovanni
- 1 glas (125g) kapers i vineddike fra Albert Ménès
- 1 glas (400g) tun fra Maruzella
- Salt
- Friske krydderurter f.eks. persille
Sådan gør du
Step 1.
Hak hvidløgene og rist dem kort på en stor pande, så olien får smag. Det er vigtigt, at de ikke brænder på. Tilsæt kapers og steg yderligere et par minutter ved moderat varme.
Step 2.
Tilsæt nu tunen, gerne med lidt af olien fra glasset, da det giver god smag. Del tunen i lidt mindre stykker og lad det stege et par minutter. Tilsæt tomatsauce og lad det simre mens spaghettien koges efter anvisning på pakken.
Step 3.
Når spaghettien er kogt ’al dente’ kommes den over i panden til saucen med en smule af kogevandet. Smag til med salt.
Step 4.
Anret i en dyb tallerken og server med et drys friske krydderurter og friskkværnet peber.
Andre forslag
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Bøf bearnaise
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk café...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...