1/10/2021
|
Magasin 8 2021
Syltede og rå jordskokker med Baeri i Caviar og ristede hasselnødder
Blød, fed, salt og sprød. Caviarens nøddetoner fremhæver sødmen i de både syltede og rå skiver jordskok, mens revet hasselnød bringer yderligere finesse til serveringen.
Ingredienser
- Syltede og rå jordskokker med Baeri i Caviar og ristede hasselnødder
- 6 stk flotte og faste jordskokker
- ½ liter smagsneutral olie
- 30 g Baerii Caviar (kan købes på Føtex.dk eller i butikken på Nordre Toldbod)
- 6 stk ristede hasselnødder , fra Piemonte
Sådan gør du
Sådan gør du
Vask jordskokker grundigt og kom dem i en lille gryde.
Dæk jordskokkerne med olie og sylt dem på lavt blus (ca. 100°C) til de er helt møre.
Lad jordskokkerne køle af i olien. Skær imens papirstynde skiver af den sidste jordskok og kom den i iskoldt vand i ca. 30 minutter.
Anret afkølede skiver af syltet jordskok med en flot portion caviar på hver skive. Læg en skive rå jordskok på toppen og riv på et rivejern ristet hasselnød udover.
Tip
Brug den afkølede olie til en dejlig jordskok-mayonnaise.
Andre forslag
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...