Løgismose i Netto
Toast af rød plantefars med frisk spinat og Emmenthaler
Perfekt til madpakken.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose plantefars
- 1 håndfuld frisk spinat
- ½ håndfuld frisk persille
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 spsk mayonnaise
- 1 spsk Løgismose pesto rosso
- 6 skiver Emmentaler
Sådan gør du
Step 1.
Fordel plantefars i en toastmaskine, luk den og tænd. Der er til 2-3 toasts i en pakke afhængig af størrelsen på din toastmaskine.
Step 2.
Lad plantefarsen være i toastmaskinen så længe som muligt, uden den bliver brændt, for at få en sprød overflade og sikre at toasten er bagt igennem. Det tager ca. 8-12 min.
Step 3.
Tag den "toastede" plantefars ud og skær den igennem på den flade side, så du har to skiver plante-toast.
Step 4.
Smør skiverne med pesto rosso og mayonnaise. Fordel frisk spinat, persille, rød peber og Emmenthaler på den ene skive og luk toasten sammen.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...