30/4/2019
|
Magasin 4 2019
Asparges med brunet smør
Denne forret med hvide asparges er ultrasimpel og nem at lave, men smagen er uovertruffen. Brug så vidt muligt nystukne og pivfriske asparges.
Ingredienser
- 500 g hvide asparges
- 100 g Løgismose smør
- 50 g salt
Sådan gør du
Step 1.
Knæk bundene af dine asparges og skyld dem under den kolde hane, dub dem tørre med køkkenrulle og skræl dem fra lige under hovedet og ned.
Step 2.
En gryde med vand og salt bringes i kog.
Step 3.
Aspargesene lægges i en skål og det kogende vand hældes over. Det er vigtigt, at der er vand nok til at dække dine asparges helt. Lad dem stå og trække i 2 minutter.
Step 4.
Imens kommes smørret i en kasserolle, der skrues op for varmen og så snart smørret er smeltet, og det bruser op, fjernes kasserollen fra varmen.
Step 5.
Tag aspargesene op af vandet og lad dem dryppe af. Læg aspargesene i panden med det brunede smør, vend dem rundt og krydr med salt. Servér aspargesene som forret som de er eller prøv dem som tilbehør til stegt eller dampet fisk.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...