31/8/2021
|
Magasin 7 2021
Comté-servering med svampeolie og mandler
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Servér den som forret, høvlet i ultratynde skiver og drysset med finthakkede nødder og nøddeagtig svampeolie. Olien kan du med fordel gemme og nyde over pasta, i dressinger eller i mayonnaise. Og så må du endelig ikke glemme Savagnin L'Origine, der matcher den lagrede Comté så ualmindelig dejligt.
Ingredienser
- Comté , min. 18 måneders lagring
- 1 håndfuld gode mandler
- Svampeolie
- Vindruekerneolie eller anden varmpresset olie
- 10 g tørrede svampe fra Tartufi Jimmy
Sådan gør du
Dagen før
Svampeolie
Step 1. Kom olie og svampe i en kasserolle, og lad det bliver fingervarmt. Lad olien trække ved stuetemperatur til næste dag.
På dagen
Step 1. Rist mandlerne let og hak dem fint.
Step 2. Skær Comté i flager, og pensl med svampeolie. Drys med mandler og servér evt. med ristet brød.
Tip
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Servér den som forret, høvlet i ultratynde skiver og drysset med finthakkede nødder og nøddeagtig svampeolie. Olien kan du med fordel gemme og nyde over pasta, i dressinger eller i mayonnaise. Og så må du endelig ikke glemme Savagnin L'Origine, der matcher den lagrede Comté så ualmindelig dejligt.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...