30/6/2020 | Løgismose i Netto
Confiteret andelår på grillen - med salat grillet sommergrønt
Løgismose confiteret andelår er saftige andelår fra franske frilands-Berberi-ænder. Her sammen med grønt, som tilberedt på grillen tilføres dybde og umami. Du kan bruge dine favoritgrøntsager, men et godt råd lyder, at dem i sæson er de bedste.
Ingredienser
- 2 Løgismose confiterede andelår
- 10 gulerødder , nye og små
- 6 forårsløg
- 10 asparges
- 1 hjertesalat , delt på langs
- 2 spsk mandler , ristede og finthakket
- 3 spsk persille , finthakket
- Hvidløg, citron, salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Vend 2/3 af den hakkede persille med hakkede mandler med olivenolie og smag til med salt, peber, lidt revet hvidløg og citron til du har en dejlig chunky dressing med skarphed.
Step 2.
Grill andelårene sprøde over indirekte ild til skindet er sprødt og kødet er blødt og mørt.
Step 3.
Vend de rensede grøntsager i et par dråber olivenolie og grill dem til de har fået farve. Krydr med salt og peber.
Step 4.
Anret grøntsagerne på tallerkener, dryp med dressing og afslut med hakket persille.
Step 5.
Servér de sprøde andelår til salaten og spis med det samme.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...