30/6/2020
|
Løgismose i Netto
Confiteret andelår på grillen - med salat grillet sommergrønt
Løgismose confiteret andelår er saftige andelår fra franske frilands-Berberi-ænder. Her sammen med grønt, som tilberedt på grillen tilføres dybde og umami. Du kan bruge dine favoritgrøntsager, men et godt råd lyder, at dem i sæson er de bedste.
Ingredienser
- 2 Løgismose confiterede andelår
- 10 gulerødder , nye og små
- 6 forårsløg
- 10 asparges
- 1 hjertesalat , delt på langs
- 2 spsk mandler , ristede og finthakket
- 3 spsk persille , finthakket
- Hvidløg, citron, salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Vend 2/3 af den hakkede persille med hakkede mandler med olivenolie og smag til med salt, peber, lidt revet hvidløg og citron til du har en dejlig chunky dressing med skarphed.
Step 2.
Grill andelårene sprøde over indirekte ild til skindet er sprødt og kødet er blødt og mørt.
Step 3.
Vend de rensede grøntsager i et par dråber olivenolie og grill dem til de har fået farve. Krydr med salt og peber.
Step 4.
Anret grøntsagerne på tallerkener, dryp med dressing og afslut med hakket persille.
Step 5.
Servér de sprøde andelår til salaten og spis med det samme.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...