Frisk ærtesalsa
Smagen af sommer.
Ingredienser
- 4 håndfulde friskbælgede ærter
- 1 tsk hakket mynte
- ½ tsk hakket løvstikke
- 2 spsk god olivenolie
- 1 håndfuld forårsløg , hakket meget fint
- ½ stk citron revet skal herfra
- 1 tsk hakket grøn chili
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hak alle ingredienser groft i hånden, og vend dem sammen. Lad dem trække på køl 1 times tid inden servering.
Step 2.
Servér salsaen til stort set al sommermad, du kan forestille dig.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...