Gastrik
Her får du opskriften på trylledrikken, der får enhver sauce til at smage.
Ingredienser
- 1 del rørsukker
- 1 del vand
- 1 del vineddike
- 5 stk sorte peberkorn
Sådan gør du
Step 1.
Smelt sukkeret i en kasserolle til det karamelliserer og tilsæt peberkorn, eddike og vand.
Step 2.
Rør karamellen ud til massen bliver ensartet flydende.
Step 3.
Lad eventuelt gastrikken stå og koge lidt ind. Tag peberkornene op.
Tip
Brug gastrikken til at justere smagen i din sauce.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...