18/1/2024
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose falafelfars
- 4 stk pitabrød
- 2 stk avocadoer
- 4 stk små skoleagurker
- 1 stk rød chili
- 2 stk lime
- 1 håndfuld hakket koriander
- Lidt Løgismose creme fraiche 18%
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1
Agurkerne skæres igennem på langs, smøres med lidt olie og lægges på en brandvarm pande i ca. 3 min. til den har fået farve. Krydres med salt og peber og sættes til side på en tallerken.
Step 2
Falafel steges enten i friture eller på panden ved middelvarme i ca. 10-15 min.
Step 3
Avocado, chili, koriander og lime skæres ud.
Step 4
Pitabrødene varmes i ovnen efter anvisning på pakken.
Step 5
Anret det hele i små skåle, og sæt det på bordet, så familien selv kan samle sit eget pitabrød. Servér med creme fraiche på toppen.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...