18/1/2024 |
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose falafelfars
- 4 stk pitabrød
- 2 stk avocadoer
- 4 stk små skoleagurker
- 1 stk rød chili
- 2 stk lime
- 1 håndfuld hakket koriander
- Lidt Løgismose creme fraiche 18%
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1
Agurkerne skæres igennem på langs, smøres med lidt olie og lægges på en brandvarm pande i ca. 3 min. til den har fået farve. Krydres med salt og peber og sættes til side på en tallerken.
Step 2
Falafel steges enten i friture eller på panden ved middelvarme i ca. 10-15 min.
Step 3
Avocado, chili, koriander og lime skæres ud.
Step 4
Pitabrødene varmes i ovnen efter anvisning på pakken.
Step 5
Anret det hele i små skåle, og sæt det på bordet, så familien selv kan samle sit eget pitabrød. Servér med creme fraiche på toppen.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...