18/1/2024
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose falafelfars
- 4 stk pitabrød
- 2 stk avocadoer
- 4 stk små skoleagurker
- 1 stk rød chili
- 2 stk lime
- 1 håndfuld hakket koriander
- Lidt Løgismose creme fraiche 18%
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1
Agurkerne skæres igennem på langs, smøres med lidt olie og lægges på en brandvarm pande i ca. 3 min. til den har fået farve. Krydres med salt og peber og sættes til side på en tallerken.
Step 2
Falafel steges enten i friture eller på panden ved middelvarme i ca. 10-15 min.
Step 3
Avocado, chili, koriander og lime skæres ud.
Step 4
Pitabrødene varmes i ovnen efter anvisning på pakken.
Step 5
Anret det hele i små skåle, og sæt det på bordet, så familien selv kan samle sit eget pitabrød. Servér med creme fraiche på toppen.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...