1/1/1970 |
Hjemmelavet koldskål
Smagen af sommer.
Ingredienser
- 200 g æggeblommer (ca. 8-10 æg)
- 125 g sukker
- 4 dl Løgismose kærnemælk
- 3½ dl Løgismose tykmælk
- ½ dl limejuice , efter smag
- 1 stk vaniljestang af den bedste kvalitet du kan finde
Sådan gør du
Step 1.
Sukker og æggeblommer røres sammen.
Step 2.
Bland 1,5-2 dl kærnemælk og kornene fra vaniljestængerne sammen og sigt det ned i æggeblommerne.
Step 3.
Resten af kærnemælken og tykmælken røres i og til sidst tilsættes limejuice efter smag.
Step 4.
Servér med kammerjunkere, og eventuelt friske bær når sæsonen tillader det.
Tip
Skyd genvej - Find skøn mormorkoldskål i Netto.
Andre forslag
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...