Hjemmelavet koldskål
Smagen af sommer.
Ingredienser
- 200 g æggeblommer (ca. 8-10 æg)
- 125 g sukker
- 4 dl Løgismose kærnemælk
- 3½ dl Løgismose tykmælk
- ½ dl limejuice , efter smag
- 1 stk vaniljestang af den bedste kvalitet du kan finde
Sådan gør du
Step 1.
Sukker og æggeblommer røres sammen.
Step 2.
Bland 1,5-2 dl kærnemælk og kornene fra vaniljestængerne sammen og sigt det ned i æggeblommerne.
Step 3.
Resten af kærnemælken og tykmælken røres i og til sidst tilsættes limejuice efter smag.
Step 4.
Servér med kammerjunkere, og eventuelt friske bær når sæsonen tillader det.
Tip
Skyd genvej - Find skøn mormorkoldskål i Netto.
Andre forslag
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Konditorens risalamande
Konditorens risalamande laves fra bunden og grøden røres med letpisket økologisk fløde og hakkede...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...