Løgismose i Netto
Hvedeotto med Karl Johan svampe og vinterkål
Ingredienser
- 1 glas Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 35 g Løgismose smør
- 50 g parmesan
- ½ stk citron skal herfra
- 25 g persille
- 300 g blandet kål (grønkål, rosenkål, glaskål og hvidkål)
- ¼ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hvedekernerne med lage varmes i en gryde. Tilsæt revet parmesan, smør, evt. lidt vand og varm det hele godt igennem. Smag til med salt, peber, og hakket persille. Skær kålen ud i ensartede stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande. Smag til med citronskal, salt og peber.
Step 2.
Anret hvedeottoen i bunden af en tallerken og fordel de forskellige kålstykker henover. Riv til sidst en fornuftig mængde parmesan ud over retten.
Tip
Mangler du vin til maden? Løgismose Hvid No. 01 passer alletiders til denne ret.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...