1/1/1970 |
Klassisk grønlangkål
Ingredienser
- 600 g grønkål
- Løgismose smør
- Havsalt
- 4 dl Løgismose piskefløde
- Sukker
- Citronsaft
- Revet muskatnød
Sådan gør du
Step 1.
Sautér grønkålen i en god klat smør, og tilsæt en smule salt. Lad kålen sautere, til den er næsten mør.
Step 2.
Tilsæt piskefløde, og lad kålen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Step 3.
Tilsæt eventuelt lidt mere fløde eller mælk, hvis du synes kålen virker for tør. Smag grønkålen til med en smule sukker, citronsaft og revet muskatnøde.
Tip
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...