Konditorens vaniljesirup
Her får du en god basisopskrift på vaniljesirup.
Prøv den i din iskaffe som kaffesirup, på din skyr til morgenmad eller som smagsforstærker i kager.
Ingredienser
- 500 g sukker
- 500 g vand
- 1 stk tør vaniljestang eller 1/3 frisk
Sådan gør du
Step 1
Kog alle ingredienserne langsomt op, til det tykner og køl derefter ned. Hæld siruppen på en skoldet flaske og den er klar til brug.
Step 2
Siruppen er oplagt i din iskaffe, som får tilført masser af sødme og smag fra den gode vanilje. Prøv også at toppe din skyr eller yoghurt med vaniljesiruppen og sprød topping – smagen er fantastisk!
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...