Fødselsdagsmad
36 resultater
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...
Fetasalat med grillet grønt
Denne lune fetasalat med grillet grønt skal du prøve en sommerlig hverdagsaften! Retten passer sig s...
Grillet ribeye med kryddersmør
Et rigtigt herremåltid: krogmodnet ribeye med flot fedtmarmorering og højde, sprød bagekartoffel med...
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Smørsprød crumble med sæsonens første rabarber og vaniljemættet crème anglaise er det søde gilde, de...
Gratineret gedeost med grillet aubergine og tomattapenade
Her venter dig en formidabel umami-oplevelse, som løftes yderligere med vinene fra Weingut Gross i g...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Serveringen er en klassiker på den sydfynske kro, Falsled Kro, og optrådte på noget så fornemt som k...
Bagt torsk med lun rosenkålssalat og sennepsfumé
Rosenkål er for mange en lidt udskældt kålsort, dog helt uden grund. Tilberedt på den rette måde sma...
Farseret kaninryg med fettuccine og sprød salvie
Kanin kan parres med et væld af smage, især de klassiske fra middelhavskøkkenet som oliven, (soltørr...
Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Tomat-“farci” med kammuslinger og skummende skaldyrsbisque
Vores kokkes ønske om at hylde old-school-køkkenet og gastronomiens trends som de var engang, er res...
Grillet ostemad med trøffel
En ostemad – nærmest et dansk gastronomisk klenodie og et fornemt bevis på, hvordan få, gode råvarer...
Mandelpandekager med råcreme og bær
Pandekagen daterer mere end 500 år tilbage og opstod efter sigende i forbindelse med de 40 dages fas...
Jordbær Romanof
Sødmefyldt, sommerspækket sommerdessert, hvor jordbær marineres i Cointreau og appelsinsaft og se...
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Dampede kammuslinger med vietnamesiske nuancer
Kammuslinger er velsagtens en klassiker i køkkenet, særligt i forretsserveringer hvor de kødfulde mu...
Koldhævede ølandsboller
Ølandshveden har et højt proteinindhold, hvorfor ølandshvede kan binde mere vand, end de fleste andr...
Salte vafler med parmaskinke og italiensk tapenade
Du kender dem fra det søde køkken, hvor de serveres med puddersukker og solbærmarmelade – disse serv...
Fødselsdagsboller
Bløde, søde og med et tvist af kardemomme. En klassiker til fødselsdage – allerhelst med et lag tand...
Brombær-fragilité
Til denne opskrift rulles fragilitébunden sammen omkring brombærcremen, men betragt fragilité-opskri...
Othellolagkage
Luftige lagkagebunde, hjemmelavede makroner og vaniljeprikket creme er hemmeligheden bag den klassis...
Kogte krebs
Sæsonen for friske krebs er august og september og det er en af de ypperste fødevarer i sæson netop ...
Hindbærsnitter
Hindbærsnitten er en klassiker i de danske bagerier og konditorier. Med en dansk sommer sprængfyldt ...
Hotdogs med Løgismose pølser
Få ting her i verden kan hamle op med en veltilberedt hotdog, særligt hvis ingredienserne er af den...
Moderne rejecocktail med fjordrejer
De danske fjordrejer er en sand delikatesse og selvom de kan være lidt besværlige at pille, så er de...
Chokoladeboller
Ikke bare en klassisk tebolle. Men en tebolle fyldt med små chokoladestykker og med perlesukker, der...
Brunchpølser med spejlæg og baked beans
Det kan godt virke lidt ambitiøst at lave sine egne pølser hjemme i køkkenet. Men det er faktisk ikk...
Løgismoses fødselsdagslagkage
Vores dygtige konditor har udviklet den perfekte fødselsdagslagkage med nogle af vores populære Løgi...