Løgismose i Netto
Madbrød med tre slags topping
Ingredienser
- Dej
- 200 g Løgismose hvedemel
- 15 g Løgismose Tipo 00 mel
- 70 g durummel
- 2 dl vand
- 1½ tsk salt
- 20 g olivenolie
- 5 g gær
- Topping 1
- ½ stk løg i tynde skiver
- Finthakket timian
- 1 tsk god olivenolie
- Topping 2
- 1½ tsk groft havsalt
- Topping 3
- 1 spsk god olivenolie
- Persille
- Citronskal
- 1 fed hvidløg
- 30 g revet ost f.eks. Comté Løgismose lagret bjergost eller gruyere
Sådan gør du
Step 1.
Bland vand, gær og olivenolie sammen i en skål eller rørekedel. Tilsæt hvedemel, tipo 00 og durummel og ælt dejen godt sammen, ca. 15 minutter – i en røremaskine 6 minutter langsomt og derefter 10 minutter hurtigt.
Step 2.
Tilsæt salt og ælt dejen yderligere godt igennem – på røremaskine 3 minutter ved høj hastighed. Sæt dejen på køl og lad den koldhæve minimum 12 timer.
Step 3.
Pres herefter dejen ud i et ovnfast fad på ca. 20 * 30 cm – husk bagepapir! Lad dejen hvile ca. 15 minutter før den valgte topping fordeles jævnt ud over dejen.
Step 4.
Lad dejen hæve ca. 1 time og bag den i en forvarmet ovn på 250 °C i 15-20 minutter.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...