Studentermad
28 resultater
Gin & tonic med rosmarin og grønne oliven
Af og til må det gerne være s...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og f...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Fetasalat med grillet grønt
Denne lune fetasalat med grillet grønt skal du prøve en sommerlig hverdagsaften! Retten passer sig s...
Kartoffelsalat med hvide asparges
En lille æstetisk servering af en kartoffelsalat. Har du ikke tid til at anrette så fint, kan du rør...
Koldskålsmousse
Vores mormorkoldskål kan meget mere end at blive serveret i en dyb skål. Lad koldskålen give smag og...
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Med danske asparges serveret med flødeglaserede morkler, på godt dansk à la crème, og den schweizisk...
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Smørsprød crumble med sæsonens første rabarber og vaniljemættet crème anglaise er det søde gilde, de...
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Serveringen er en klassiker på den sydfynske kro, Falsled Kro, og optrådte på noget så fornemt som k...
Brasiliansk culotte med fladbrød og chimichurri
I Sydamerika er kød ligeså væsentlig en del af kosten, som rugbrød er i Danmark. Kød i et utal af ud...
Grillede andelår med artiskokker og sprøde grillede salater
Grill er nu nok engang den uofficielle danske nationalsport. Og du kan heldigvis både benytte den ti...
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Burrata med ærter og sødskærm
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Stenbiderrogn på kartoffelblinis med creme fraiche og karse
Stenbiderrogn er om noget en forårsbebuder; dog er sæsonen for stenbiderrogn med tiden startet tidli...
Laksetartar i sprøde salatblade
Vores kokke har her lavet en lille himmerigsmundfuld med cremet laksetatar serveret i et lille sprød...
Gourmet hotdog
Med kantarelremoulade, bagte blommetomater og sprøde løgringe
Portvinssyltede valnødder
Valnødderne vælter ned fra træerne i disse uger, og det kan være svært at få knækket og spist dem al...
Løgismose koldhævede surdejsboller
Glem alt om at passe surdej, slæbe flere typer mel hjem, veje af og have mel i hele køkkenet. Løgism...