Løgismose i Netto
Madbrød med tre slags topping
Ingredienser
- Dej
- 200 g Løgismose hvedemel
- 15 g Løgismose Tipo 00 mel
- 70 g durummel
- 2 dl vand
- 1½ tsk salt
- 20 g olivenolie
- 5 g gær
- Topping 1
- ½ stk løg i tynde skiver
- Finthakket timian
- 1 tsk god olivenolie
- Topping 2
- 1½ tsk groft havsalt
- Topping 3
- 1 spsk god olivenolie
- Persille
- Citronskal
- 1 fed hvidløg
- 30 g revet ost f.eks. Comté Løgismose lagret bjergost eller gruyere
Sådan gør du
Step 1.
Bland vand, gær og olivenolie sammen i en skål eller rørekedel. Tilsæt hvedemel, tipo 00 og durummel og ælt dejen godt sammen, ca. 15 minutter – i en røremaskine 6 minutter langsomt og derefter 10 minutter hurtigt.
Step 2.
Tilsæt salt og ælt dejen yderligere godt igennem – på røremaskine 3 minutter ved høj hastighed. Sæt dejen på køl og lad den koldhæve minimum 12 timer.
Step 3.
Pres herefter dejen ud i et ovnfast fad på ca. 20 * 30 cm – husk bagepapir! Lad dejen hvile ca. 15 minutter før den valgte topping fordeles jævnt ud over dejen.
Step 4.
Lad dejen hæve ca. 1 time og bag den i en forvarmet ovn på 250 °C i 15-20 minutter.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...