29/10/2023
|
Magasin 5 2023
Marinerede sild på svensk
Ingredienser
- 1 glas Løgismose marinerede sild
- 150 g Løgismose yoghurt naturel
- 2 spsk Løgismose syltede tyttebær
- 40 g valnødder
- 50 g rå løg
- Salt og peber
- Løgismose smør til brød
- 2 skiver godt rugbrød
Sådan gør du
Step 1
Skær løg i grove tern, hak valnødder groft og rør begge i yoghurten. Gem lidt valnødder til anretning. Smag til med salt og peber.
Step 2
Placér sild på en skive rugbrød smurt med smør. Anret en passende mængde af yoghurtblandingen på silden og afslut med 1 spsk tyttebær og et drys valnødder.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk