1/1/1970 |
Pastadej med æg
Ingredienser
- 300 g Løgismose Tipo 00 mel
- 180 g æg (3 stk.)
- 15 g olivenolie
- 1 knivspids fint salt
Sådan gør du
Step 1.
Pisk æggene let i en skål, tilføj de andre ingredienser og ælt det sammen.
Step 2.
Tag dejen op af skålen og ælt dejen på køkkenbordet. Ælt dejen rigtig godt indtil den er flot glat – det tager et par min.
Step 3.
Pak dejen ind i husholdningsfilm og lad den hvile 1 time i køleskabet, hvorefter den er klar til brug.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...