31/5/2023
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk mozsarellaost, basilikum og olivenolie.
Ingredienser
- 1 stk forbagt pizzabund eller hjemmelavet pizzadej
- 1 bæger Løgismose pizzasauce
- 125 frisk mozzarellaost
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 250 °C. Gerne med en bagesten eller alternativt en bageplade.
Step 2.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk mozzarella ovenpå.
Step 3.
Bag pizzaen i 10-12 minutter, indtil osten er smeltet og gylden og pizzabunden er sprød.
Step 4.
Pynt med friske blade basilikum og lidt olivenolie.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
