31/5/2023
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk mozsarellaost, basilikum og olivenolie.
Ingredienser
- 1 stk forbagt pizzabund eller hjemmelavet pizzadej
- 1 bæger Løgismose pizzasauce
- 125 frisk mozzarellaost
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 250 °C. Gerne med en bagesten eller alternativt en bageplade.
Step 2.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk mozzarella ovenpå.
Step 3.
Bag pizzaen i 10-12 minutter, indtil osten er smeltet og gylden og pizzabunden er sprød.
Step 4.
Pynt med friske blade basilikum og lidt olivenolie.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...