31/5/2023
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk mozsarellaost, basilikum og olivenolie.
Ingredienser
- 1 stk forbagt pizzabund eller hjemmelavet pizzadej
- 1 bæger Løgismose pizzasauce
- 125 frisk mozzarellaost
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 250 °C. Gerne med en bagesten eller alternativt en bageplade.
Step 2.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk mozzarella ovenpå.
Step 3.
Bag pizzaen i 10-12 minutter, indtil osten er smeltet og gylden og pizzabunden er sprød.
Step 4.
Pynt med friske blade basilikum og lidt olivenolie.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...