Ravioli med salviesmør og tomatsalat
Ingredienser
- 500 g Ravioli af den bedste kvalitet du kan finde
- 50 g salvieblade snittet i tynde strimler
- 100 g Løgismose smør
- 400 g tomater i blandet farver og form
- 2 kugler mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ dl Løgismose olivenolie
- Salt og peber
- 100 g parmesan
Sådan gør du
Step 1
En gryde med 3 liter vand og en lille håndfuld salt bringes i kog.
Step 2
Imens smeltes smørret i en pande, når det bruser op og begynder at brune, tilsættes salvien og panden tages fra varmen. Smørret fortsætter i noget tid med at brune, så pas på det ikke får for meget varme.
Step 3
Tomaterne skæres i mundrette stykker, mozzarellaen drænes og rives i strimler.
Step 4
I en skål vendes tomat, mozzarella og halvdelen af basilikumbladende med olivenolien, lidt salt og peber. Anret og drys de sidste basilikumsblade på toppen.
Step 5
Kog raviolierne efter anvisningen på pakken.
Step 6
Tænd for varmen under smørret igen og vend de kogte ravioli heri. Anret med rigeligt friskrevet parmesan på toppen og servér tomatsalaten på siden.
Tip
I vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod har vi et skønt udvalg af de lækreste tomater i alverdens former og farver frisk fra markedet Rungis ved Paris.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...