Rødløgskompot
Perfekt på ostebordet.
Ingredienser
- 300 g balsamisk eddike
- 450 g brun farin
- 6 stk store rødløg
- 3 kviste timian
Sådan gør du
Step 1.
Kog eddike og farin sammen, tilsæt skiveskårne løg og timian og lad kompotten simre i ca. 30 minutter under låg, til løgene er helt møre.
Step 2.
Hæld kompotten på et skoldet sylte- eller henkogningsglas. Holder sig fint på køl i et par uger.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...