19/9/2023
|
Løgismose i Netto
Salat med Løgismose blå ost og pærer
Ingredienser
- Blandet salat (feldsalat, grønkål, rucola)
- 2 stk pærer
- 100 g Løgismose blå ost
- 60 g valnødder
- Vinaigrette
- 1 spsk Løgismose økologik balsamicoeddike
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk sukker
- Salt & peber
Sådan gør du
Step 1
Rist valnødderne ved 140 °C i cirka 35 min i ovnen. Hold øje med dem undervejs.
Step 2
Skyl salaten og anret i en skål. Skær pærer i tynde både og placér på salaten. Fordel stykker blå ost henover.
Step 3
Pisk balsamico, olivenolie, sukker, et lille nip salt og peber sammen til en vinaigrette. Hæld over salaten. Nyd salaten som tilbehør til diverse efterårsretter.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
