18/9/2023 |
Salat med Løgismose blå ost og pærer
Ingredienser
- Blandet salat (feldsalat, grønkål, rucola)
- 2 stk pærer
- 100 g Løgismose blå ost
- 60 g valnødder
- Vinaigrette
- 1 spsk Løgismose økologik balsamicoeddike
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk sukker
- Salt & peber
Sådan gør du
Step 1
Rist valnødderne ved 140 °C i cirka 35 min i ovnen. Hold øje med dem undervejs.
Step 2
Skyl salaten og anret i en skål. Skær pærer i tynde både og placér på salaten. Fordel stykker blå ost henover.
Step 3
Pisk balsamico, olivenolie, sukker, et lille nip salt og peber sammen til en vinaigrette. Hæld over salaten. Nyd salaten som tilbehør til diverse efterårsretter.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...