18/9/2023
Salat med Løgismose blå ost og pærer
Ingredienser
- Blandet salat (feldsalat, grønkål, rucola)
- 2 stk pærer
- 100 g Løgismose blå ost
- 60 g valnødder
- Vinaigrette
- 1 spsk Løgismose økologik balsamicoeddike
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk sukker
- Salt & peber
Sådan gør du
Step 1
Rist valnødderne ved 140 °C i cirka 35 min i ovnen. Hold øje med dem undervejs.
Step 2
Skyl salaten og anret i en skål. Skær pærer i tynde både og placér på salaten. Fordel stykker blå ost henover.
Step 3
Pisk balsamico, olivenolie, sukker, et lille nip salt og peber sammen til en vinaigrette. Hæld over salaten. Nyd salaten som tilbehør til diverse efterårsretter.
Andre forslag
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Bøf bearnaise
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk café...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...