18/9/2023 |
Salat med Løgismose blå ost og pærer
Ingredienser
- Blandet salat (feldsalat, grønkål, rucola)
- 2 stk pærer
- 100 g Løgismose blå ost
- 60 g valnødder
- Vinaigrette
- 1 spsk Løgismose økologik balsamicoeddike
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk sukker
- Salt & peber
Sådan gør du
Step 1
Rist valnødderne ved 140 °C i cirka 35 min i ovnen. Hold øje med dem undervejs.
Step 2
Skyl salaten og anret i en skål. Skær pærer i tynde både og placér på salaten. Fordel stykker blå ost henover.
Step 3
Pisk balsamico, olivenolie, sukker, et lille nip salt og peber sammen til en vinaigrette. Hæld over salaten. Nyd salaten som tilbehør til diverse efterårsretter.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...