Sandwichboller
med Løgismose Tipo 00 mel
Ingredienser
- 500 g Løgismose Tipo 00
- 3¼ dl lunken vand
- 7 g gær
- 25 g Løgismose olivenolie
- 10 g salt
- 5 g sukker
Sådan gør du
Step 1
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel.
Step 2
Ælt først dejen i 7 min. og lad den hvile i 10 min. hvorefter du ælter dejen i yderligere 7 min.
Step 3
Del dejen i 2 stykker og gnid olie på ydersiden af stykker før du pakker dem i køkkenfilm og lader dem hvile i køleskabe i min. ½ time.
Step 4
Kom en pizzasten i ovnen og sæt varmen så højt som muligt (270-300 grader). Tag dejen ud af køleskabet og del hvert dejstykke i 3 dele, så du ender med 6 sandwichboller.
Step 5
Rul hver sandwichbolle på et melbestrøet bord med en kagerulle. Sandwichbollerne skal have en diameter på ca. 10 cm.
Step 6
Bag bollerne i ovnen i 5-8 minutter.
Tip
Fyld dem evt. med Løgismose Pesto, salat og din yndlingsskinke.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...