Sandwichboller
med Løgismose Tipo 00 mel
Ingredienser
- 500 g Løgismose Tipo 00
- 3¼ dl lunken vand
- 7 g gær
- 25 g Løgismose olivenolie
- 10 g salt
- 5 g sukker
Sådan gør du
Step 1
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel.
Step 2
Ælt først dejen i 7 min. og lad den hvile i 10 min. hvorefter du ælter dejen i yderligere 7 min.
Step 3
Del dejen i 2 stykker og gnid olie på ydersiden af stykker før du pakker dem i køkkenfilm og lader dem hvile i køleskabe i min. ½ time.
Step 4
Kom en pizzasten i ovnen og sæt varmen så højt som muligt (270-300 grader). Tag dejen ud af køleskabet og del hvert dejstykke i 3 dele, så du ender med 6 sandwichboller.
Step 5
Rul hver sandwichbolle på et melbestrøet bord med en kagerulle. Sandwichbollerne skal have en diameter på ca. 10 cm.
Step 6
Bag bollerne i ovnen i 5-8 minutter.
Tip
Fyld dem evt. med Løgismose Pesto, salat og din yndlingsskinke.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...