31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Snegle med sprøde croutoner
Ingredienser
- 2 dåser franske snegle , kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 200 g Løgismose smør
- 4 kviste estragon
- 4 kviste persille
- 4 fed hvidløg
- 75 ml pastis alt efter temperament
- 2 skiver daggammelt brød
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Hak estragon, persille og hvidløg fint. Rør krydderurter og hvidløg sammen med smør, og smag til med pastis, salt og peber.
Step 2. Dræn sneglene for væske, og læg dem i en kasserolle eller en ildfast skål. Dæk sneglene med smørblandingen, og bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.
Step 3. Pluk brødet i rustikke stykker, og steg stykkerne gyldne i olivenolie.
Step 4. Anret sneglene med de sprøde croutoner, og dryp evt. med en smule frisk pastis inden servering.
Tip
Franske snegle kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Andre forslag
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...