3/4/2019
|
Løgismose i Netto
Stegt hjertesalat
Retten er velegnet som forret, men er også god som salat og tilbehør til lette retter med fisk eller skaldyr.
Ingredienser
- Stegt hjertesalat
- 4 stk hjertesalat
- 1 stk citron
- 1 spsk hakket purløg
- 1 spsk Løgismose smør
- Salt og peber
- 100 g friskbælgede ærter
- 150 g Løgismose salatost
- Hyldeblomsteddike
- 2 spsk hyldeblomsteddike
- 1 tsk Dijonsennep
- 1 spsk akaciehonning
- 2 dl olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Skyl hjertesalat, dup tør for vand og halvér på langs. Steg salaten gylden på skærefalden i smør. Smag til med revet citronskal, lidt citronsaft, salt og peber lige inden servering.
Step 2. Hak ærterne groft.
Step 3. Bræk salatosten i rustikke stykker og krydre med salt, peber og olivenolie.
Step 4. Pisk alle ingredienser til hyldeblomst-vinaigretten godt sammen, så den emulgerer.
Step 5. Anret salaten i bunden og top den op med ærter, salatost og vinaigretten. Du kan evt. pynte med lidt friske urter.
Tip
Retten er velegnet som forret, men er også god som salat og tilbehør til lette retter med fisk eller skaldyr.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.