26/2/2018
|
Løgismose i Netto
Surdej - sådan gør du
Ingredienser
- Ingrediensgruppe 1
- 675 g Løgismose Rugmel
- 400 g vand
- 100 g æblejuice
- 10 g gær
- Ingrediensgruppe 2
- 100 g Løgismose Rugmel
- 100 g vand
Sådan gør du
Step 1.
Bland alle ingredienser til ingrediensgruppe 1 og lad det stå natten over ved stuetemperatur.
Step 2.
Tilsæt halvdelen af ingredienserne fra ingrediensgruppe 2 og sæt det 2 dage i køleskabet. Gentag processen en gang mere.
Step 3.
Du kan nu bruge surdejen eller gemme den i køleskabet.
Step 4.
Tilføj en omgang af ingredienserne fra step 2 ca. hver anden dag.Husk at lade 50 g surdej blive tilbage, når du bager med surdejen, så du altid har den til næste gang.
Andre forslag
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder med vores yndlingsopskrift på de små krydrede, søde ka...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Æbleskiver med kærnemælk og vanilje
Æbleskiver hører sig helt og holdent til, når vi lader julefreden sænke sig med et varmt og krydr...
Kernerugbrød uden surdej
Karamelliseret løgtærte med munster
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...