1/10/2019
|
Magasin 8 2019
Trøffelpasta
Prøv denne super–simple ret med frisk spaghetti, hvor det aromatiske trøffelsmør bidrager med luksuriøs velsmag til den friske pasta.
Ingredienser
- 1 pakke frisk spaghetti
- 1 trøffelsmør
- Friskrevet parmesan
- Salt og peber efter behov
Sådan gør du
Step 1
Kog pastaen i rigeligt vand med salt i 2-3 minutter, imens smeltes smørret i en pande ved lav varme.
Step 2
Når pastaen er færdig, kommes den direkte på panden sammen med 1 dl af pastavandet, vend det rundt og tilsæt den ønskede mængde parmesan. Buon appetito!
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...