1/10/2019
|
Magasin 8 2019
Trøffelpasta
Prøv denne super–simple ret med frisk spaghetti, hvor det aromatiske trøffelsmør bidrager med luksuriøs velsmag til den friske pasta.
Ingredienser
- 1 pakke frisk spaghetti
- 1 trøffelsmør
- Friskrevet parmesan
- Salt og peber efter behov
Sådan gør du
Step 1
Kog pastaen i rigeligt vand med salt i 2-3 minutter, imens smeltes smørret i en pande ved lav varme.
Step 2
Når pastaen er færdig, kommes den direkte på panden sammen med 1 dl af pastavandet, vend det rundt og tilsæt den ønskede mængde parmesan. Buon appetito!
Andre forslag
Andelår, puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...