30/9/2019 | Magasin 8 2019
Trøffelpasta
Prøv denne super–simple ret med frisk spaghetti, hvor det aromatiske trøffelsmør fra Tartuf Langhe bidrager med luksuriøs velsmag til den friske pasta.
Ingredienser
- 1 pakke frisk spaghetti
- 1 trøffelsmør
- Friskrevet parmesan
- Salt og peber efter behov
Sådan gør du
Step 1.
Kog pastaen i rigeligt vand med salt i 2-3 minutter, imens smeltes smørret i en pande ved lav varme.
Step 2.
Når pastaen er færdig, kommes den direkte på panden sammen med 1 dl af pastavandet, vend det rundt og tilsæt den ønskede mængde parmesan. Buon appetito!
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...