30/9/2019
|
Magasin 8 2019
Trøffelpasta
Prøv denne super–simple ret med frisk spaghetti, hvor det aromatiske trøffelsmør fra Tartuf Langhe bidrager med luksuriøs velsmag til den friske pasta.
Ingredienser
- 1 pakke frisk spaghetti
- 1 trøffelsmør
- Friskrevet parmesan
- Salt og peber efter behov
Sådan gør du
Step 1.
Kog pastaen i rigeligt vand med salt i 2-3 minutter, imens smeltes smørret i en pande ved lav varme.
Step 2.
Når pastaen er færdig, kommes den direkte på panden sammen med 1 dl af pastavandet, vend det rundt og tilsæt den ønskede mængde parmesan. Buon appetito!
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...