1/1/1970 |
Tunmousse med kapers
Ingredienser
- 2 dåser tun i olie
- 1 stk skalotteløg
- 1 stk citron saft og skal herfra
- 100 g creme fraiche 38%
- 2 spsk mayonnaise
- 3 spsk finthakket dild
- 3 spsk hakket kapers
- 5 blade husblas
- 2½ dl Løgismose piskefløde
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hak løget fint, riv citronskal fint og pres saften. Hak derudover kapers og dild.
Step 2.
Hæld olien fra tunen og findel den i en skål. Bland tunen med hakkede løg, citron, dild, kapers og mayonnaise og smag til med salt og peber.
Step 3.
Udblød husblassen i koldt vand og smelt den over svag varme sammen med crème fraichen. Rør herefter massen forsigtigt i tunblandingen. Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt i.
Step 4.
Kom tunmoussen i en form og lad den sætte sig på køl i nogle timer eller til dagen efter.
Step 5.
Servér med godt brød og både af citron.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Kammusling i en symfoni af butternut squash. Stegt, syltet, bagt og pureret bliver den gode og sæson...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin