Vintermysli
med tørret frugt og nødder
Ingredienser
- 100 g honning
- ½ dl vindruekerneolie
- 350 g havregryn
- 50 g hørfrø
- 50 g kokosflager
- 100 g græskarkerner
- 50 g hasselnødder
- 50 g pinjekerner
- 50 g tørrede tranebær
- 100 g sultana rosiner eller jumbo rosiner
- 100 g tørrede abrikoser , skåret i grove tern
Sådan gør du
Step 1.
Varm honning og vindruekerneolie i en stor gryde, pas på, at massen ikke begynder at koge. Vend gryn, frø, kerner og nødder i. Fordel blandingen i en bradepande og lad den bage gylden i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter. Vend lidt rundt i blandingen med jævne mellemrum.
Step 2.
Tag bradepanden ud af ovnen, når det hele er let ristet, og vend derefter frugterne i. Afkøl myslien og hæld den på glas.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...