1/1/1970 |
Frisk ærtesalsa
Smagen af sommer.
Ingredienser
- 4 håndfulde friskbælgede ærter
- 1 tsk hakket mynte
- ½ tsk hakket løvstikke
- 2 spsk god olivenolie
- 1 håndfuld forårsløg , hakket meget fint
- ½ stk citron revet skal herfra
- 1 tsk hakket grøn chili
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hak alle ingredienser groft i hånden, og vend dem sammen. Lad dem trække på køl 1 times tid inden servering.
Step 2.
Servér salsaen til stort set al sommermad, du kan forestille dig.
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.