1/6/2019
|
Magasin 5 2019
Grillet blæksprutte med chipotle-marinade
Blæksprutter som fødevare har ofte et lidt negativt ry. Det skyldes ofte, at man har smagt en blæksprutte, som ikke har været tilberedt hensigtsmæssigt og derfor været sej som gummi. Men tilberedes blæksprutten korrekt, er den mør og smagfuld. Fortrinlig kan den eksempelvis blive, hvis blæksprutten tilberedes på grill. Prøv denne enkle opskrift på marineret blæksprutte på grillen og servér den som forret for dine gæster med et godt glas kølig hvidvin.
Ingredienser
- 10 stk 10-armet blæksprutter
- 1 flaske Stonewall Chipotle Grill Sauce
- 4 lime
Sådan gør du
Step 1. Rens blæksprutterne og del dem i hoved og krop. Næbbet fjernes fra hovedet og kroppen skæres op, så du har en stor flade.
Step 2. Skyld blæksprutterne i koldt vand.
Step 3. Marinér blæksprutterne med grillesaucen og grill derefter ved høj varme i 1 minut på hver side. Grill også lime på skærefladen.
Step 4. Servér blæksprutterne med den grillede lime.
Tip
Køb friske blæksprutter i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...