1/1/1970 |
Klassisk waldorfsalat
Ingredienser
- 100 g vindruer
- 50 g valnødder
- 150 g æbler i tern
- 100 g blegselleri + lidt blade til pynt
- ½ dl fløde eller 2,5 dl Løgismose piskefløde
- 2 dl creme fraiche eller skyr
Sådan gør du
Step 1.
Halvér druerne, og fjern kernerne. Hak valnødderne groft, og snit blegsellerien fint.
Version 1
Step 1. Pisk 1/2 dl fløde til en let skum, og vend med cremefraiche eller skyr, for en lettere version.
Version 2
Pisk 2 1/2 dl fløde til flødeskum.
Step 2.
Vend cremen med de andre ingredienser. Pynt med lidt strimler og blade fra bladselleri.
Tip
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...