31/10/2021 | Magasin 9 2021
Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marineret, stegt, kogt og råt, og hvis det hele ikke blev serveret i én pærevælling, ville en sommelier givet kunne præstere en spændende vinmenu, som med en 6-8 indslag matchede de forskellige smage. Men det handler også om tryghed og traditioner, så når det trækker op til julefrokost, giver vi vores sommelier en fridag, skyder genvej og klarer os med øl og snaps til resten!
Ingredienser
- Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
- 1 glas Løgismose karrymarinerede sild
- 4 æg , kogt 5 ½ minut
- 1 løg , skåret i ringe
- brøndkarse
- Rugbrød og krydderfedt fra Als
Sådan gør du
Sådan gør du
Anret i følgende rækkefølgende: rugbrød, fedt, sild, løg, æg og brøndkarse.
Nyd med kølig øl og lidt god snaps.
Andre forslag
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...