30/8/2024
|
Magasin 5 2024,Løgismose i Netto
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snobrød – det er indbegrebet af hygge.
Her får du Løgismoses bedste snobrødsdej. En dej, der ikke klistrer og som er nem at sno om pinden.
Ingredienser
- 500 g Løgismose Tipo 00 mel
- 325 g koldt vand
- 10 g Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- 10 g salt
- 10 g gær
- 5 g sukker
- 75 g Løgismose chilihummus
- 1 spsk urter f.eks. sar, timian eller rosmarin
Sådan gør du
Step 1
Opløs gæren i vandet i en stor røreskål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør salt i til sidst.
Step 2
Ælt dejen ved mellemhøj hastighed i 10-12 min., til dejen slipper kanten.
Step 3
Lad dejen hæve på køl natten over.
Step 4
Fordel dejen i klumper af 100 g et par timer før, du skal bruge dejen. Stram dejklumperne op og stil overdækket ved stuetemperatur indtil brug.
Step 5
Drys lidt mel på hænderne, træk dejen til en lang pølse og vikkel den om en snobrødspind.
Step 6
Bag snobrødet over bål, indtil det lyder let hult, når du banker på det. Det gør ikke spor, hvis brødet får lidt mørke knaster – et rigtigt snobrød er altid lidt brændt.
Tip
Du kan både give smag til snobrødsdejen med Løgismose forskellige hummusvarianter eller bruge dem som dip til de færdigbagte snobrød.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...